<h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>VICKY-F II</h2><p>Ημερίσιες κρουαζιέρες Παξοί - Αντιπαξοί - Σπηλιές. Στην φημισμένη Πάργα, θα βρείτε το σκάφος μας “Vicky-F 2” που καθημερινά πραγματοποιεί μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες και εκδρομές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.vicky-f2.com/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Εκδρομή 2

Εκδρομή 2
Πάργα - Γαϊος - Αχαϊ - Ορθόλιθος - Βουτούμι - Πάργα

 
Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί και κατευθυνόμαστε στο Γάιο, την πρωτεύουσα. Εδώ μπορεί να αγοράσει κανείς μοντέρνα ρούχα, χρυσαφικά και πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο. Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι το Γαλάζιο. 
 
Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντιπάξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά. 
 
Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά!
 
 

Ημερήσιες κρουαζιέρες & εκδρομές στο Ιόνιο / Παξοί - Αντίπαξοι - Σπηλιές
Γάιος, Παξοί / Κέρκυρας Τηλ: 2662032114 Κιν: 6944740580